سلامت نیوز : نتایج دو مطالعه گسترده که به تازگی انجام گرفته تاکید کرد که کار کردن با «فیسبوک» سلامت روان کاربران را به طور جدی به خطر میاندازد و خطر بروز اختلالات روانی را در آنان تشدید میکند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ؛ مطالعات نشان میدهد که گذاشتن تعداد زیادی عکس و اطلاعات از خود و موضوعات مختلف برای صدها دوست کاذب فیسبوکی موجب ایجاد حس مخرب خودشیفتگی میشود.
به گفته کارشناسان، نتایج این بررسیها تایید میکند که ماریجوانا و فیسبوک به یک اندازه باعث ایجاد حس کاذب خوشی و خودشیفتگی میشوند در حالی که در واقعیت، زندگی کاربران را بهتر نمیکنند.
طبق نتایج این مطالعه در دانشگاه میشیگان، هرچه کاربر فیسبوک جوانتر باشد، بیشتر با مشکلات روانی مواجه میشود.
همچنین در پژوهش دیگری که در دانشگاه بیرمنگام انگلیس انجام شد متخصصان دریافتند افرادی که عکسهای بیشتری را در فیسبوک به اشتراک میگذارند، صمیمیت و نزدیکی در روابطشان را از دست میدهند.
به گفته کارشناسان، بسیاری از افراد از رسانههای اجتماعی مانند فیسبوک برای فرار از احساسات منفی و واقعی خود از روابط فردی، مشکلات و احساسات دیگران استفاده میکنند اما فیسبوک در نهایت آنها را به انزوا میکشاند.
به گفته روانشناسان فیسبوک صنعت تنباکوی زمانه ماست که روزی به جرم ایجاد اختلالات و آشفتگیهای روحی و روانی در میلیونها نفر از مردم دنیا به پایه میز محاکمه کشیده خواهد شد.