به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر ؛ زهرا پناهی با بیان این مطلب اظهار داشت: فشار خون بیماری است كه بعلت اثراتی كه بر روی مادر و جنین و Out com حاملگی دارد و هم چنین به این دلیل كه ممكن است فشار خون ناشی از حاملگی یا مسمومیت بارداری به آن افزوده شود بسیار مهم است.
وی افزود: فشارخون بالا تاثیر مهمی در روند حاملگی و Outcome آن دارد به صورتی كه ممكن است منجر به كاهش رشد جنین، جداشدگی زودرس جفت و زایمان زودرس و عوارض مهم مادری مانند عوارض قلبی، مغزی و كلیوی برای مادر شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: فشار خون ناشی از حاملگی كه در دوران بارداری ایجاد می شود معمولا بعد از باردای برطرف می شود و هر چند ریسك ایجاد فشار خون در بارداری نیز وجود دارد ولی مادر می تواند مجددا با نظارت دقیق باردار شود.
دکتر پناهی خاطرنشان کرد: اگر مادر مبتلا به فشار خون مزمن باشد كه در دوران قبل از حاملگی وجود داشته فشار خون در دوران حاملگی قبل از 20 هفته خود را نشان خواهد داد و معمولا در دوران بعد از حاملگی و تا آخر عمر وجود خواهد داشت ولی در صورتیكه در دوران حاملگی و فشار خون ناشی از حاملگی باشد كه معمولا بعد از 20 هفته بارداری ایجاد می شود معمولا چند هفته بعد از زایمان برطرف می گردد.