حجتالاسلام مهدی محمد قلیزاد در گفت وگو با (ایسنا) ، اضافه کرد: مصرف غذاهای پرچرب و پرادویه باید کم شود چون هضم این غذاها سنگین بوده و نیاز به آب بیشتری دارند و تشنگی انسان را بیشتر میکنند.
وی با بیان اینکه نمک، خرما، آب داغ، حلوا و فرنی برای افطار مصرف شود، اظهار کرد: افطاری باید با مقداری نمک شروع شود چون نمک دهان را ضدعفونی میکند و بعد از آن خرما که در مرحله اول قند بدن را تامین میکند.
وی با اشاره به مثلث تغذیه که شامل حبوبات، پروتئین و سبزیجات است، تاکید کرد: این مواد حتما باید در سفره افطاری روزه داران قرار گیرد.
حجتالاسلام قلیزاد تصریح کرد: مصرف میوههای آبدار مثل هندوانه برای افراد گرم مزاج و خربزه برای افراد گرم مزاج و سرد مزاج به تامین آب بدن کمک می کند که باید بین وعده شام و خواب مصرف شود.
وی اظهار کرد: برخلاف نظر بعضی مردم که تصور می کنند نوشیدن چای در رفع تشنگی در طول روز موثر است باید توجه داشت که نوشیدن چای سردی می آورد و آهن بدن را جذب می کند و بدن نیاز به آهن پیدا میکند.
پزشک طب سنتی و اسلامی ارومیه خاطرنشان کرد: به جای نوشیدن چای باید از دم کرده های طبیعی مانند گل گاوزبان، لیمو، پونه و آب داغ که میتوان آن را با مقدار گل سرخ طعم دار کرد استفاده شود.